Újra nyert a Bakonyerdő Pápa

77
Fotó: Haraszti Gábor

Öt nyeretlenül megvívott mérkőzés után ismét győzelmet ünnepelhetett a Bakonyerdő Pápa, mely a megyei férfi kézilabda-bajnokságban öt góllal győzte le a Simontornyát.

A pontvadászat alapszakaszának utolsó előtti mérkőzésén hosszú böjt ért véget a pápai kézilabdázóknak, akik a legutóbbi öt bajnokijukon pont nélkül maradtak. Kötelező volt a vendéglátók számára a szombat délutáni győzelem, hiszen az ellenfél létszámhiányosan érkezett meg az összecsapásra. Ennek ellenére a simontornyaiak a vártnál nagyobb ellenállásra késztették a pápaiakat, akik rengeteg ziccert kihagytak, sok hibával játszottak, igaz, a két pont nem forgott veszélyben. 18-17-es első félidő után a végeredmény 40-35 lett a Bakonyerdő javára, mely a folytatásban a sereghajtó Tapolcához utazik, ahol szintén Sipőcz Milánék lesznek az esélyesek.

Bakonyedő Pápa – Simontornya 40-35 (18-17)

Kapcsándi Zsolt: Nehéz egy ilyen mérkőzés után bármit is mondani, talán most örülök először annak, hogy zárt kapusak a mérkőzések, jó, hogy ezt a szurkolók nem látták. Nem tudtuk függetleníteni magunkat attól a ténytől, hogy az ellenfél eggyel kevesebb fővel játszik, ami megbosszulta magát. Védekezésben súlytalanok voltunk, sajnos a támadásainkat sem tudtuk végigjátszani, némi frusztráltságot is láttam a játékosokon. Végezetül szeretném megköszönni Karcag Máté, Koncz Benedek és Farkas Patrik közreműködését, akik a meccs technikai lebonyolításában voltak a csapat segítségére. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!