Záróvonalon előzött a férfi, eljárás indult ellene

229
Fotó: Pápai Rendőrkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság gyorsított eljárásban tiltotta el a járművezetéstől a szabályszegő sofőrt.

A pápai rendőrök 2021. február 11-én, 10 óra 45 perckor igazoltattak egy autóval közlekedő helyi lakost a 83-as számú főút várost elkerülő szakaszán, miután az „Előzni tilos!” jelzőtábla hatálya alatt és a záróvonalat átlépve megelőzte az előtte haladó, rendőri jelleg nélküli rendőrautót. A járőrök az 52 éves férfit ezután előállították, majd gyorsított szabálysértési eljárás keretében pénzbírságot szabtak ki vele szemben, továbbá két hónapra eltiltották a járművezetéstől.

A Pápai Rendőrkapitányság a közlekedésrendészeti ellenőrzései során a dinamikus szabálysértőkkel szemben – kiemelten az előzési szabályok megsértőivel – gyorsított szabálysértési eljárás keretében pénzbírságot szab ki, illetve indokolt esetben járművezetéstől eltiltás szankciót is alkalmaz.

… hogy mindenki hazaérjen!

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!