Segélyfát szállított a Városgondnokság (Híradó 2021.02.15.)

274

Az önkormányzat határozata alapján történő fakivágás mai napon az Erzsébet ligetben és a Huszár lakótelepi Óvoda udvarán folytatódott. A kivágott fák vékony ágait a Városgondnokság telephelyére viszik. A tüzelésre alkalmas vastag ágakat és a törzset pedig segélyfaként szállítják ki. A Városgondokság tavaly november óta az önkormányzattól kapott 168 címből eddig 150 címre juttatta el a segítséget. Az emberek többsége örömmel fogadja a tüzelőnek valót.

Segélyfát szállított a Városgondnokság (Híradó 2021.02.15.)

Segélyfát szállított a Városgondnokság (Híradó 2021.02.15.)Az önkormányzat határozata alapján történő fakivágás mai napon az Erzsébet ligetben és a Huszár lakótelepi Óvoda udvarán folytatódott. A kivágott fák vékony ágait a Városgondnokság telephelyére viszik. A tüzelésre alkalmas vastag ágakat és a törzset pedig segélyfaként szállítják ki. A Városgondokság tavaly november óta az önkormányzattól kapott 168 címből eddig 150 címre juttatta el a segítséget. Az emberek többsége örömmel fogadja a tüzelőnek valót.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, February 15, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!