Szemléletformálás pályázati támogatással

383
Fotó: archív

A Pápai Vízmű Zrt. A lakosság szemléletformálása a Pápai Vízmű Zrt. szolgáltatási területén című KEHOP-pályázatának célja a cég szolgáltatásainak megismertetése. Emellett ösztönöz a csapvíz fogyasztására, a takarékos vízhasználatra, a vízkincs védelmére, a környezetszennyezés megelőzésére, közelebb hozza a lakosságot a szolgáltatóhoz, ugyanis arra törekszik, hogy a felhasználók megismerjék a cég szolgáltatásait, betekinthessenek a színfalak mögött folyó munkába – tájékoztatta hírportálunkat Vörös Dániel vezérigazgató.

A projektnek köszönhetően több mint 30 helyszínen lesz lehetőség különböző programok szervezésére. Felnőttek számára előadásokat, nyílt napokat és lakossági fórumokat tartanak, a gyermekeknek pedig többek közt sportnapot, játékos vetélkedőt, előadásokat szerveznek és lehetőséget biztosítanak a vízlaboratórium, a szennyvíztelep és a vízbázis látogatására is.

– Mindezek mellett az ivóvízfogyasztásra hívjuk fel a figyelmet a Fő térre tervezett ivókút telepítésével és egy mobil vízosztó faház kialakításával – hangsúlyozta a vezérigazgató.

A projekt azért is kiemelten fontos, mert a Vízmű tapasztalatai szerint a felhasználók csak részben tájékozottak a településükön szolgáltatott ivóvíz eredetével és minőségével kapcsolatban, nem ismerik a cégnél folyó munkát, és a Vízmű fejlesztésre irányuló tevékenységét, valamint a honlapon szereplő információkat sem.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!