Két emberen segítettek a vörös kód ideje alatt (Híradó, 2021.02.17.)

160

A vörös kódot az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelző rendszerét figyelembe véve az Emberi Erőforrások Minisztériuma adja ki. Legfőbb célja az élet védelme. Érvényessége alatt a bentlakást nyújtó szociális intézmények fogadják azokat az utcán élő személyeket, akiknek az elhelyezése hajléktalan ellátó intézményekben nem megoldható. A pápai átmeneti hajléktalan szálló az elmúlt napokban tapasztalható extrém hidegben, négy éjszakára két vidéki hajléktalant fogadott be.

Két emberen segítettek a vörös kód ideje alatt (Híradó, 2021.02.17.)

Két emberen segítettek a vörös kód ideje alatt (Híradó, 2021.02.17.)A vörös kódot az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelző rendszerét figyelembe véve az Emberi Erőforrások Minisztériuma adja ki. Legfőbb célja az élet védelme. Érvényessége alatt a bentlakást nyújtó szociális intézmények fogadják azokat az utcán élő személyeket, akiknek az elhelyezése hajléktalan ellátó intézményekben nem megoldható. A pápai átmeneti hajléktalan szálló az elmúlt napokban tapasztalható extrém hidegben, négy éjszakára két vidéki hajléktalant fogadott be.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, February 17, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!