Pénzt és italt lopott a férfi, eljárás indult ellene

793
Fotó: archív

A pápai nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a helyi lakost.

A rendőrségre 2021. február 18-án, délután érkezett bejelentés arról, hogy az egyik pápai étteremből 2021. február 8-át megelőzően több százezer forint értékben tűnt el készpénz és szeszes ital.

A pápai rendőrök az adatgyűjtés eredményeként a bejelentést követő két órán belül azonosították és előállították a lopás feltételezett elkövetőjét. A 42 éves helyi férfi a gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett, elmondta, hogy 2020. december 5-étől kezdődően, az éjszakai műszakjai alkalmával rendszeresen bement engedély nélkül a munkahelyén található étterembe. Az első alkalmakkor kizárólag az ott talált szeszes italokból fogyasztott, a későbbiekben az étterem egyik szekrényének fiókjában talált készpénzből is rendszeresen lopott, amelyet azonnal elköltött.

A pápai lakos ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!