Jégről mentés a nagyteveli strandon (Híradó, 2021.02.19.)

51

Tegnap délelőtt az éves kiképzési tervnek megfelelően jégről mentési gyakorlatot hajtott végre a Pápai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság a nagyteveli strandon. Többféle szituációt kipróbáltak a tűzoltók, a rendelkezésre álló szakfelszerelések közül mentettek többek között felfújható platformmal – mondta el híradónknak Horváth Sándor tűzoltóparancsnok. A gyakorlaton részt vett a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is.

Jégről mentés a nagyteveli strandon (Híradó, 2021.02.19.)

Jégről mentés a nagyteveli strandon (Híradó, 2021.02.19.)Tegnap délelőtt az éves kiképzési tervnek megfelelően jégről mentési gyakorlatot hajtott végre a Pápai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság a nagyteveli strandon. Többféle szituációt kipróbáltak a tűzoltók, a rendelkezésre álló szakfelszerelések közül mentettek többek között felfújható platformmal – mondta el híradónknak Horváth Sándor tűzoltóparancsnok. A gyakorlaton részt vett a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, February 19, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!