Népszerű az angol szépkiejtési verseny a diákok körében (Híradó, 2021.02.19.)

33

Az elmúlt évek során rendkívüli népszerűségnek örvendett a pápai és környékbeli diákok körében az angol nyelvi szépkiejtési verseny, melyet a Tarczy Lajos Általános Iskola szervezett. Hardi Tünde, az iskola két tannyelvű tagozatvezetője elmondta, hogy a hagyományt nem akarták megszakítani, ezért idén is megszervezték a megmérettetést, azonban most online formában. 7 iskola 34 diákja vett részt a versenyen, a zsűri tagjai a Petőfi Sándor Gimnázium angol tanárai voltak. Idén is egy szabadon választott és egy ismeretlen szöveg előadása volt a feladat.

Népszerű az angol szépkiejtési verseny a diákok körében (Híradó, 2021.02.19.)

Népszerű az angol szépkiejtési verseny a diákok körében (Híradó, 2021.02.19.)Az elmúlt évek során rendkívüli népszerűségnek örvendett a pápai és környékbeli diákok körében az angol nyelvi szépkiejtési verseny, melyet a Tarczy Lajos Általános Iskola szervezett. Hardi Tünde, az iskola két tannyelvű tagozatvezetője elmondta, hogy a hagyományt nem akarták megszakítani, ezért idén is megszervezték a megmérettetést, azonban most online formában. 7 iskola 34 diákja vett részt a versenyen, a zsűri tagjai a Petőfi Sándor Gimnázium angol tanárai voltak. Idén is egy szabadon választott és egy ismeretlen szöveg előadása volt a feladat.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, February 19, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!