Közel álltak a pontszerzéshez az ifisták

82
Fotó: Haraszti Gábor

A harmadosztályú ifjúsági kézilabda-bajnokságban a meccs összképe alapján minimum egy pontra rászolgáltak volna a Bakonyerdő Pápa játékosai, végül egy kiélezett véghajrát követően a Keszthely örülhetett a két pontnak.

Idén először játszott hazai pályán a pápai csapat, mely két idegenbeli vereséget követően szerette volna jobban megnehezíteni a keszthelyiek dolgát, mint tette azt 2020 szeptemberében, az odavágón tíz góllal nyert a Georgikon. Egyenlő erők küzdelmét hozta az első félidő, ugyan a Bakonyerdő már négy góllal is vezetett (12-8), a folytatásra ellenfele kiegyenlített, így döntetlen állásnál vonultak pihenőre a felek. A szervezett és koncentrált hazaiak a folytatásban sem adták fel a pont, pontok itthon tartását, egészen az utolsó percig partiban voltak, végül egy kettős emberelőny után a vendégek eldöntötték a meccset.

Bakonyerdő Pápa – Keszthely 27-28 (14-14)

Kapcsándi Zsolt: Voltak ugyan hibáink, de nagyon büszke vagyok a játékosokra, ma mindent megtettek. Nagy lelkesedéssel, szívvel, akarattal kézilabdáztak, véleményem szerint legalább egy pontot megérdemeltünk volna.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!