Gáláztak az akadémisták

201
Fotó: Haraszti Gábor

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U12-es és U13-as csapata sem tudta megnehezíteni az Illés Akadémia dolgát, mely két magabiztos sikerrel elvitte a pontokat Pápáról.

A kiemelt bajnokság 13. játéknapján először a középmezőnyben elhelyezkedő U13 fogadta a százszázalékos listavezető Vas megyeieket. Már az első félidőben érvényesítette a papírformát a vendégalakulat, 0-6 után a folytatásban is az ő akarata érvényesült, így a lefújásra nagy különbség alakult ki. Az U12-es korosztályban is nagy különbség volt a csapatok között, a PELC sokáig derekasan állta a sarat, végül négy góllal nyertek a szombathelyiek.

Horváth Imre: Reális eredmények születtek, ellenfelünknek jóval nagyobb merítési lehetőségei vannak, mint nekünk, ráadásul mindkét korosztályban voltak hiányzóink. Igyekszem majd a pozitívumokra felhívni a figyelmet az öltözőben és azokra az ellenfelekre jobban koncentrálni, akik hasonló cipőben járnak mint mi.

PELC U13 – Illés Akadémia Haladás 0-11 (0-6) Gsz.: Virág 4, Klement 3, Meskó 2, Tóth, Kiss

PELC U12 – Illés Akadémia Haladás 0-4 (0-1) Gsz.: Grádvohl, Vert 2, Horváth

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!