Főpróbát tartott a Perutz

182
Fotó: Haraszti Gábor

Egy héttel a bajnoki rajt előtt a Sopron ellen játszotta utolsó előkészületi mérkőzését a Perutz FC. A vasárnap délutáni találkozón 1-1-es, igazságosnak mondható döntetlen született.

Célegyenesbe fordult a pápaiak felkészülése, a téli időszak nyolcadik, egyben utolsó összecsapásán a csoportbéli rivális látogatott a Várkert útra. A téli alapozás során először játszottak füves pályán a sárga-kékek, hiszen a 90 percet a centerpályán rendezték.

Kevés helyzetet, de annál több párharcot hozó első félidőt játszottak a csapatok, ahol a 36. percben az első valamire való helyzetét értékesítette a Sopron: egy bal oldali támadás végén Jakab Dávid lőtt a bal sarokba, 0-1. Fordulás után néhány perccel egyenlített a Perutz, Skriba kevergetett az ötös sarkán, majd középre tálalt, ahol az érkező Molnár lőtt a kapu közepébe, 1-1. A folytatásban itt is, ott is volt néhány góllal kecsegtető támadás, ám több találat nem esett, a Tatabánya előtti főpróbán igazságosnak mondható döntetlent játszott a pápai együttes.

Perutz FC – SC Sopron 1-1 (0-1) Gsz.: Molnár ill. Jakab D.

Takács Gábor: Ma játszottunk először füvön idén, ami meg is látszott a játékunkon, az első félidőben kissé akadozott a gépezet. A második játékrészben a cserék jól szálltak be, folyamatosabb volt a játékunk, láttam jó dolgokat. Úgy érzem, a tervezett munkát elvégeztük, bizakodó vagyok a bajnokságot illetően.

Perutz FC: Szigeti – Nagy, Dóczi, Bence, Szalai – Szilágyi, Hanzl, Kiss, Kalász – Illés, Skriba, csereként pályára lépett: Schüld, Baldauf, Gasztos, Koronczai, Iványi, Hauser, Molnár, Jurik.

A pápai csapat február 28-án 14 órai kezdéssel zárt kapuk mögött a Tatabánya ellen folytatja az NB III-as labdarúgó-bajnokságot.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!