Pályáznak a kertbarátok (Híradó 2021.02.22.)

37

A Tapolcafői Kertbarát Kör sokat tesz azért, hogy népszerűsítse a tagok és az önkéntesek közreműködésével rendben tartott Forrás tanösvényt. Ehhez pályáznak is, hisz munkájukhoz nagy segítséget jelentenek a plusz támogatások. A Nemzeti Együttműködési Alapnál 300 ezer forintot nyertek, ebből az összegből tájékoztató füzetet készíttetnek. Emellett egy másik pályázat eredményét is várják. 

Pályáznak a kertbarátok (Híradó 2021.02.22.)

Pályáznak a kertbarátok (Híradó 2021.02.22.)A Tapolcafői Kertbarát Kör sokat tesz azért, hogy népszerűsítse a tagok és az önkéntesek közreműködésével rendben tartott Forrás tanösvényt. Ehhez pályáznak is, hisz munkájukhoz nagy segítséget jelentenek a plusz támogatások. A Nemzeti Együttműködési Alapnál 300 ezer forintot nyertek, ebből az összegből tájékoztató füzetet készíttetnek. Emellett egy másik pályázat eredményét is várják.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, February 22, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!