Elköltözik a levéltár (Híradó 2021.02.22.)

87

A tervek szerint legkésőbb 2022. augusztusáig a pápai fióklevéltár anyaga a megyei levéltárba kerül. Ennek legfőbb oka a hatékonyabb működtetés, a racionalizálás, mondta el Szabó Csaba, a magyar Nemzeti Levéltár főigazgatója ma délután azon az egyeztetésen, melyet dr. Áldozó Tamással folytatott. Az épületegyüttest az önkormányzat több célra is használni kívánja.

Elköltözik a levéltár (Híradó 2021.02.22.)

Elköltözik a levéltár (Híradó 2021.02.22.)A tervek szerint legkésőbb 2022. augusztusáig a pápai fióklevéltár anyaga a megyei levéltárba kerül. Ennek legfőbb oka a hatékonyabb működtetés, a racionalizálás, mondta el Szabó Csaba, a magyar Nemzeti Levéltár főigazgatója ma délután azon az egyeztetésen, melyet dr. Áldozó Tamással folytatott. Az épületegyüttest az önkormányzat több célra is használni kívánja.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, February 22, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!