Judo: Fantasztikus szezonkezdet

239
Fotó: Haraszti Gábor

Öt arany-, két ezüst- és öt bronzéremmel kezdték a 2021-es versenyszezont a Pápai Judo Akadémia növendékei, akik a győri Olimpiai Sportparkban regionális rangsorversenyen vettek részt.

A diák ’A’, ’B’, ’C’ korosztály számára rendezett bajnokságon adhattak számot tudásukról a pápai növendékek, akik hosszú idő után érezhették meg ismét a versenyzés ízét. Az egyesület szakmai vezetője, Mezei Csaba a versenyzők eredményei mellett azt emelte ki, hogy minden indulójuk legalább egy győzelmet szerzett.

– Úgy gondolom, sportolóink ezúttal is megmutatták, milyen a pápai virtus, fantasztikus eredményeket értek el, igazi csapatmunka volt – mesélte Mezei Csaba. – A győri versenyen Csizmadia Flóra, Töreki Koppány, Nagy Dávid, Lovas Nimród, Töreki Ádám arany-, Szili Kristóf, Ősz Regina ezüst-, Farkas Janka, Kántor Csongor, Hidrik Ádám, Spreitzer Zsigmond és Nagy Zsolt bronzéremmel gazdagodott. Mindenki úgy küzdött, ahogy az elvárható volt, nagyon sokat viszontláttunk abból a tatamin, amit edzéseken gyakorolunk. Láttam a szemükben a tüzet, úgy gondolom, jó úton haladunk és a közeljövőben – ha a járványügyi helyzet megengedi – szép sikerek várnak még ránk.

A judokákat Balikó András, Farkas Zoltán, Mezei Gábor, Gajdosi Győző és Mezei Csaba készítette fel.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!