Még lehet igényelni az iparűzési adókedvezményt (Híradó 2021.02.24.)

83

A világjárvány nemzetgazdasági hatásainak enyhítése céljából a kormány több gazdaságvédelmi intézkedést hozott. Ezek egyike, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak a 2021. évben a helyi iparűzési adóelőleg 50%-át kell megfizetniük, amennyiben erre vonatkozólag nyilatkozatot tesznek. Ez a NAV által rendszeresített elektronikus nyomtatványon nyújtható be. A nyilatkozattétel határideje február 25-e.

Még lehet igényelni az iparűzési adókedvezményt (Híradó 2021.02.24.)

Még lehet igényelni az iparűzési adókedvezményt (Híradó 2021.02.24.)A világjárvány nemzetgazdasági hatásainak enyhítése céljából a kormány több gazdaságvédelmi intézkedést hozott. Ezek egyike, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak a 2021. évben a helyi iparűzési adóelőleg 50%-át kell megfizetniük, amennyiben erre vonatkozólag nyilatkozatot tesznek. Ez a NAV által rendszeresített elektronikus nyomtatványon nyújtható be. A nyilatkozattétel határideje február 25-e.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, February 24, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!