Megszületett a döntés a városi kitüntetettekről (Híradó 2021.02.24.)

139

A februári képviselő-testületi ülés napirendjei közt volt a Pápa Városért Érdemérem, valamint Pápa Város Díszoklevele kitüntetés adományozásáról szóló döntés. A járványhelyzet miatt elrendelt veszélyhelyzetben a polgármester gyakorolja a döntési jogköröket. Dr. Áldozó Tamás polgármester elmondta stábunknak, a beérkezett ajánlásokat megküldték a képviselőknek, a kitüntetettek személyéről meghozott döntést a képviselők véleményének figyelembe vételével hozta meg.

Megszületett a döntés a városi kitüntetettekről (Híradó 2021.02.24.)

Megszületett a döntés a városi kitüntetettekről (Híradó 2021.02.24.)A februári képviselő-testületi ülés napirendjei közt volt a Pápa Városért Érdemérem, valamint Pápa Város Díszoklevele kitüntetés adományozásáról szóló döntés. A járványhelyzet miatt elrendelt veszélyhelyzetben a polgármester gyakorolja a döntési jogköröket. Dr. Áldozó Tamás polgármester elmondta stábunknak, a beérkezett ajánlásokat megküldték a képviselőknek, a kitüntetettek személyéről meghozott döntést a képviselők véleményének figyelembe vételével hozta meg.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, February 24, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!