Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Együttműködés a korszerű szakképzésért

Pintér-Papp Eszter | 2020.09.30.

Ünnepélyes keretek közt írták alá ma délelőtt a Pápai Szakképzési Centrum és az SMC Corporation képviselői a Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskola mechatronikus karbantartó oktatását segítő együttműködési megállapodást.
A rendezvényen megjelenteket dr. Császár Éva tagintézmény-vezető köszöntötte, ismertetve a mechatronikus karbantartó oktatás bevezetésének részleteit, kiemelve, hogy az SMC Corporationnal már évek óta jó kapcsolatot ápolnak.

Fenyő András, az SMC Corporation magyarországi vállalatának ügyvezető igazgatója röviden bemutatta a cég történetét, hazai tevékenységének főbb irányvonalait, hangsúlyozva, hogy az oktatás nagyon fontos szerepet tölt be az alapvetően ipari automatizálással foglalkozó cég életében.
A cég oktatással kapcsolatos tevékenységét Szabó Péter mutatta be. Mint mondta, kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásként, ők duális képzésben nem tudnak részt venni, azonban fontosnak tartják az oktatás segítését. Ennek érdekében részt vesznek többek közt tananyagfejlesztésben, emellett eszközök építésével támogatják a szakemberek képzését, illetve segítik az online oktatást is.

A szakképzési centrum nevében Szarka Attiláné főigazgató-helyettes szólt a most megkötött együttműködési megállapodás fontosságáról.
Nagy Zsolt, a Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskola általános igazgatóhelyettese úgy fogalmazott, a mai, gyorsan változó világban a szakképzés terén is rohamosan változnak az igények. Az SMC Corporationban olyan partnerre talált az intézmény, amellyel az együttműködés új utakat nyit meg a szakképzés terén.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: