Neked miért fontos a víz?

257

A Pápai Vízmű Zrt. a víz világnapja alkalmából a szolgáltatási területéhez tartozó általános iskolás diákok számára rajz-, fotó- és tanulmány pályázatot hirdet Neked miért fontos a víz? címmel.

A tanulók három kategóriában nevezhetnek. Az egyik a tanulmány, dolgozat, amelyet a 7-8. osztályosok részére írtak ki. A versenyzők maximum 10 oldal terjedelemben írhatnak a témában, amelyet fotókkal is színesíthetnek. A másik kategória a fotó, ebben az 5-8. osztályos diákok indulhatnak. A tanulók 18×24 és 20×30 cm méretű, saját készítésű fényképekkel pályázhatnak, a szervezők maximum öt darab felvételt fogadnak el szerzőnként. A rajz kategóriát 1-8. osztályos diákok részére írták ki, itt A4 vagy A3 méretű, tetszőleges technikával készített alkotást várnak a pályázat kiírói. A pályamunkákon kérik feltüntetni a pályázó nevét, iskoláját, osztályát és felkészítő tanárának a nevét.

A szervezők a vízgazdálkodással, az ivóvíz-szolgáltatással, a vízvédelemmel, a szennyvíztisztítással, s ennek a környezetre gyakorolt hatásával, a környezetvédelemmel, a csapvíz felhasználásával, a víz életünkre gyakorolt hatásával foglalkozó pályamunkákat várnak március 5-ig. Az alkotásokat a Pápai Vízmű Zrt., 8500 Pápa, Vízmű u. 2. címre várják. A pályamunkákat szakmai zsűri értékeli, kategóriánként a legjobb alkotások készítőit oklevéllel, könyvjutalommal, hajózással egybekötött balatoni vízivilágot bemutató  kirándulással jutalmazzák. A kiemelkedő pályamunkákból kiállítást rendeznek. A nyerteseket az iskola e-mail címén értesítik a díjátadás időpontjáról és helyszínéről.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!