Áramszünet lesz a város több utcájában

1602
Illusztráció: internet

Az E.ON Hungária Csoport annak érdekében, hogy hálózata műszaki-biztonsági színvonalát megőrizze, a meghibásodásokat, üzemzavarokat megelőzze, folyamatosan karbantartja, korszerűsíti hálózatát. Fejlesztési és karbantartási munkáit az elmúlt évekhez hasonlóan idén is ütemezetten, egész évben végzi a vállalat. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzéséhez az is szükséges, hogy rövid időre kikapcsolják a hálózat egy-egy szakaszát.  A munkálatok tervezésénél és a kivitelezésnél fontos szempont, hogy ügyfeleiket időben értesítsék, és csak a valóban szükséges esetekben és a lehető legrövidebb ideig zavarják a tervezett áramszünetekkel. Márciusban Pápán elsősorban gallyazási munkálatok miatt hirdetnek tervezett áramszüneteket. Március 1-jén és 2-án 8 és 16 óra között várható áramszünet a város több utcájában. Hétfőn a Malom utcában, az Alsó, a Felső, a Rizling, a Birsalma, a Prohászka, a Hegyalja, a Zúgó, a Kaszás, a Küllő és az Igal utcában, valamint a Jonatán soron várható gallyazási munka. Kedden a Fűtőház, a Hold, a Csillag, a Vasút, a Fecske, a Búzavirág, a Hess András és a Huszár Péter utcában dolgoznak a szakemberek.

Az energiavállalat felhívja a lakosság figyelmét, hogy az áramszünettel járó munkálatok számának csökkentéséhez a lakók is hozzájárulhatnak, ha a tulajdonukban lévő, villamos vezetékek mellé vagy alá telepített növényzetet időben és oly módon gondozzák, hogy a fák nem nőnek bele a villamos vezetékek úgynevezett biztonsági övezetébe. Így ugyanis ezek a veszélyesen belógó ágak, gallyak nem okoznak életveszélyt, nem kerülnek annyira a biztonsági övezeten belülre, hogy azt már csak feszültségmentesítéssel, így áramszünettel lehetséges eltávolítani.

– Az áramszünetek a munka jellegétől függően eltérő hosszúságúak lehetnek. Ügyfeleinket a tervezett üzemzavarról minden esetben 10 nappal a munkálatokat megelőzően értesítjük, és törekszünk arra, hogy csak a munkavégzés szempontjából indokolt időtartamra zavarjuk őket. Szeretnénk ügyfeleinket segíteni abban, hogy tájékozódni tudjanak a tervezett munkákról, így e-mailes vagy sms értesítést is kérhetnek az őket érintő tervezett üzemszünetekről. Ez egyszeri regisztrációt követően beállítható az eon.hu/ugyintezes oldalon – tájékoztatta a Pápa és Vidékét Varga Ivett, az E.ON Hungária Csoport regionális kommunikációs szakreferense, aki hozzáfűzte, márciusban még várható gallyazási munka városunkban, melyről szintén értesítik a lakosságot.

A munkálatokban érintett ügyfeleik megértését, türelmét ezúton is köszöni az energiavállalat.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!