Mintegy 100 millió áldozata van a kommunizmusnak világszerte (Híradó 2021.02.26.)

556

Éhínség, kényszermunkatábor, kivégzés által elhunytak százezrei, kínzások, vallatások, üldözések miatt megnyomorítottak milliói. Rájuk emlékezünk február 25-én a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján. Pápa Város Önkormányzata is tiszteletét fejezte ki mécses gyújtásával és koszorú elhelyezésével a Sulyok Dezső szobornál és Dr. Katona István emléktáblájánál. Dr. Kovács Zoltán, országgyűlési képviselő ez alkalomból hangsúlyozta, fontos a korszak történéseire emlékezni, okulni belőle, hogy még egyszer ne történhessen meg a borzalom.

Mintegy 100 millió áldozata van a kommunizmusnak világszerte (Híradó 2021.02.26.)

Mintegy 100 millió áldozata van a kommunizmusnak világszerte (Híradó 2021.02.26.)Éhínség, kényszermunkatábor, kivégzés által elhunytak százezrei, kínzások, vallatások, üldözések miatt megnyomorítottak milliói. Rájuk emlékezünk február 25-én a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján. Pápa Város Önkormányzata is tiszteletét fejezte ki mécses gyújtásával és koszorú elhelyezésével a Sulyok Dezső szobornál és Dr. Katona István emléktáblájánál. Dr. Kovács Zoltán, országgyűlési képviselő ez alkalomból hangsúlyozta, fontos a korszak történéseire emlékezni, okulni belőle, hogy még egyszer ne történhessen meg a borzalom.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, February 26, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!