Mondjuk meg a véleményünket! (Híradó 2021.02.26.)

93

Elérhető már Közös ügyünk az állatvédelem mottóval az az online kérdőív, mely néhány perc alatt kitölthető és fontos témákat érint. Állatkínzás, pirotechnikai szabályok, állatvédő szervezetek támogatása, csak néhány a kérdések közül, melyekre most mindenki válaszolhat. Mindössze néhány perc, de kitöltése állásfoglalást jelent egy egyre égetőbb kérdésben. Hiszen a Gandhinak tulajdonított mondás szerint”Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik.”

Mondjuk meg a véleményünket! (Híradó 2021.02.26.)

Mondjuk meg a véleményünket! (Híradó 2021.02.26.)Elérhető már Közös ügyünk az állatvédelem mottóval az az online kérdőív, mely néhány perc alatt kitölthető és fontos témákat érint. Állatkínzás, pirotechnikai szabályok, állatvédő szervezetek támogatása, csak néhány a kérdések közül, melyekre most mindenki válaszolhat. Mindössze néhány perc, de kitöltése állásfoglalást jelent egy egyre égetőbb kérdésben. Hiszen a Gandhinak tulajdonított mondás szerint"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, February 26, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!