2 milliót nyert a város az illegális hulladékgyűjtők felszámolására (Híradó 2021.02.26.)

202

A múlt évben írt ki pályázatot a Belügyminisztérium a Tisztítsuk meg az országot! program keretében illegális hulladéklerakók felszámolására. Pápa Város Önkormányzata sikeresen pályázott és nyert el 1.936.000 forintot 150 köbméter, önkormányzati területen lévő illegális hulladék begyűjtésére és ártalmatlanítására. A projekt február végén zárul, tegnap az utolsó helyszínen is összegyűjtötték a hulladékot.

2 milliót nyert a város az illegális hulladékgyűjtők felszámolására (Híradó 2021.02.26.)

2 milliót nyert a város az illegális hulladékgyűjtők felszámolására (Híradó 2021.02.26.)A múlt évben írt ki pályázatot a Belügyminisztérium a Tisztítsuk meg az országot! program keretében illegális hulladéklerakók felszámolására. Pápa Város Önkormányzata sikeresen pályázott és nyert el 1.936.000 forintot 150 köbméter, önkormányzati területen lévő illegális hulladék begyűjtésére és ártalmatlanítására. A projekt február végén zárul, tegnap az utolsó helyszínen is összegyűjtötték a hulladékot.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, February 26, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!