Palotahangulat Pápán (Híradó 2021.02.26.)

357

Augusztus 20-ától lehet megnézni a Budavári Palota elsőként rekonstruált, díszes történelmi szobáját, a Szent István-termet. Addig azonban még sokan dolgoznak azon, hogy elkészüljön az eredeti berendezés és burkolat hű mása. Az asztalosipari munkák jó része a Pápai Asztalos Kft. műhelyében készül a legmodernebb technológia és a mesterek precíz munkájának eredményeként.

Palotahangulat Pápán (Híradó 2021.02.26.)

Palotahangulat Pápán (Híradó 2021.02.26.)Augusztus 20-ától lehet megnézni a Budavári Palota elsőként rekonstruált, díszes történelmi szobáját, a Szent István-termet. Addig azonban még sokan dolgoznak azon, hogy elkészüljön az eredeti berendezés és burkolat hű mása. Az asztalosipari munkák jó része a Pápai Asztalos Kft. műhelyében készül a legmodernebb technológia és a mesterek precíz munkájának eredményeként.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, February 26, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!