Perutz siker az idénynyitón (Híradó 2021.03.01.)

261

Az elmúlt hétvégén folytatódott az NB III-as labdarúgó bajnokság. A pontvadászat 22. fordulóban a Pápai Perutz FC a tabella 8. helyén álló Tatabányát fogadta. A kiesés elől menekülő pápaiak számára csakis a győzelem számított elfogadható eredménynek, a házigazdák ennek szellemében játszottak. Erőfeszítéseiket végül siker koronázta, hiszen az élete első felnőtt mérkőzésén pályára lépő Gasztos Martin találatával sikerült itthon tartani a 3 pontot.

Perutz siker az idénynyitón (Híradó 2021.03.01.)

Perutz siker az idénynyitón (Híradó 2021.03.01.)Az elmúlt hétvégén folytatódott az NB III-as labdarúgó bajnokság. A pontvadászat 22. fordulóban a Pápai Perutz FC a tabella 8. helyén álló Tatabányát fogadta. A kiesés elől menekülő pápaiak számára csakis a győzelem számított elfogadható eredménynek, a házigazdák ennek szellemében játszottak. Erőfeszítéseiket végül siker koronázta, hiszen az élete első felnőtt mérkőzésén pályára lépő Gasztos Martin találatával sikerült itthon tartani a 3 pontot.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, March 1, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!