Szerelik a Török Bálint utcai lámpákat

1330
Fotó: Pintér Ádám

A mai napon megkezdődött a Török Bálint utca – Szent István út kereszteződésében lévő közlekedési lámpák cseréje és a napokban átfestik az útburkolati jeleket is.

Bakó Istvántól, a Városgondnokság intézményvezetőjétől megtudtuk, több hónapos előkészítő munka után kezdődhetett meg a kivitelezés, a tervezéskor a rendőrségtől kapott észrevételeket is figyelembe vették.

Mint megtudtuk, a táblák és a felfestések a korábbinál életszerűbbek lesznek, az új, LED-es forgalomirányító jelzőlámpák üzemelése pedig biztonságosabb lesz.

A munka a mai napon kezdődött és előreláthatóan csütörtökön fejeződik be. Ma és szerdán a közlekedési lámpák átépítését végzi a kivitelező, azt követően pedig az útburkolati jeleket festik.

Bakó István felhívta az arra közlekedők figyelmét, hogy az elkövetkező napokban a jelzőlámpák nem működnek, sárga jelzést sem adnak. A csomópontban mindenki közlekedjen figyelmesen, a jelzőtáblák által meghatározott szabályok betartásával!

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!