Minikoncertek az Esterházy-kastély udvarán

249

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kulturális Államtitkársága TérZene programjának keretein belül szombatonként minikoncereteket hallhatnak a zenekedvelők.

Boros Katalintól, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, a Filharmónia Magyarország által összeállított programban klasszikus zenekarok, vonósnégyesek és jazz zenekarok lépnek fel az Esterházy-kastély udvarán, a klasszikus zene népszerűsítése érdekében.

Mint megtudtuk, érdemes lesz az elkövetkező hetekben szombatonként 17 órakor ellátogatni az Esterházy- kastély udvarára, hiszen minden alkalommal igazi csemegék, Pápán ritkán hallott művészek várják az érdeklődőket.

A legközelebbi, október 3-i minikoncerten előre láthatóan az Oláh Dezső Trió lép fel, a szervezők azonban felhívják a figyelmet arra, hogy a folyamatosan változó járványhelyzetre tekintettel, fenntartják a műsorváltoztatás jogát. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!