Új raktára van a Kertbarát Körnek (Híradó 2021.03.03.

614

A Tapolcafői Kertbarát Kör 12 éve alakult, azóta számos kezdeményezéssel és rendezvénnyel hívták fel a figyelmet a helyi értékekre, a közösség erejére. Programjaik, mint például a szüreti felvonulás, a Forrás napja mindig színes eseménynek számítanak, s a betlehem is az ő munkájuk eredménye. A rendezvények dekorációs elemei, az installációk már sok helyet foglalnak, így raktárra is szüksége van a körnek.

Új raktára van a Kertbarát Körnek (Híradó 2021.03.03.)

Új raktára van a Kertbarát Körnek (Híradó 2021.03.03.)A Tapolcafői Kertbarát Kör 12 éve alakult, azóta számos kezdeményezéssel és rendezvénnyel hívták fel a figyelmet a helyi értékekre, a közösség erejére. Programjaik, mint például a szüreti felvonulás, a Forrás napja mindig színes eseménynek számítanak, s a betlehem is az ő munkájuk eredménye. A rendezvények dekorációs elemei, az installációk már sok helyet foglalnak, így raktárra is szüksége van a körnek.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, March 3, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!