Szükség van vérre (Híradó 2021.03.03.)

314

Az Országos Vérellátó Szolgálat közleménye szerint az elmúlt egy év rendkívüli időszakában is stabil volt a vérellátás. Mindez a véradóknak is köszönhető. Pápán március hónapban péntekenként változatlan időben 8 és 11 óra között várják az önkénteseket, ezenkívül 24-től szerda délelőttönként is tud segíteni, aki akar. A véradás önkéntes és önzetlen, de a törvény szerint lehetőség van kalóriapótlásra. Ezért az Országos Vérellátó Szolgálat március 1-től a véradó donorok részére 1.000.- Ft kalóriapótlási étkezési utalványt biztosít.

Szükség van vérre (Híradó 2021.03.03.)

Szükség van vérre (Híradó 2021.03.03.)Az Országos Vérellátó Szolgálat közleménye szerint az elmúlt egy év rendkívüli időszakában is stabil volt a vérellátás. Mindez a véradóknak is köszönhető. Pápán március hónapban péntekenként változatlan időben 8 és 11 óra között várják az önkénteseket, ezenkívül 24-től szerda délelőttönként is tud segíteni, aki akar. A véradás önkéntes és önzetlen, de a törvény szerint lehetőség van kalóriapótlásra. Ezért az Országos Vérellátó Szolgálat március 1-től a véradó donorok részére 1.000.- Ft kalóriapótlási étkezési utalványt biztosít.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, March 3, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!