Döntés a rádiós pályázatról

776

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának 181/2021. (III. 10.) számú határozata a Pápa 95,7 MHz helyi vételkörzetű kereskedelmi jellegű rádiós műsorszolgáltatási lehetőség használatára irányuló pályázatot eredménytelennek nyilvánította – tájékoztatta a Médiacentrumot Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője. A médiahatóság határozatában foglaltak szerint a műsortervben az egyes műsorelemek tekintetében ellentmondások voltak, ezen ellentmondások tisztázására pedig a pályázati kiírásban foglaltak szerint nincs helye hiánypótlásnak, így a benyújtott pályázatot tartalmilag érvénytelennek nyilvánították.

Az ügyvezető elmondta, hogy a hatóság döntését természetesen tudomásul veszik és bíznak benne, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság ismételten meghirdeti a Pápa 95,7 MHz helyi vételkörzet használatára irányuló pályázatot, amelyre a jelenlegi határozatban foglaltak figyelembe vételével egy újabb pályázatot adnak be.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!