Kanyarodás közben ütötte el a biciklist a férfi, eljárás indult ellene

536
Fotó: Pápai Rendőrkapitányság

A pápai rendőrök azonosították, majd előállították a segítségnyújtást elmulasztó 83 éves sofőrt.


Az eljárás adatai szerint egy ismeretlen személygépkocsi vezetője 2021. március 8-án, reggel az egyik pápai utcában megelőzte az előtte haladó kerékpárost, majd jobbra kanyarodott, és a manőver során elütötte a biciklist. A balesetet követően az autó vezetője megállás nélkül hagyta el a helyszínt, a sértett könnyű sérüléseket szenvedett.


A pápai rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeként 2021. március 9-én, délután előállították a helyi rendőrkapitányságra a feltételezett elkövetőt, egy 83 éves Pápa környéki férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy a balesetet nem észlelte, ezért hajtott tovább.


Az idős sofőr ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!