Virtuális túra az új sportcentrumban: irodák és vendégszobák

843

Egyelőre csak a Pápai Sport Nonprofit Kft. munkatársai léphetnek be a Téglagyári úti sportcentrum épületébe, de reméljük hamarosan minden érdeklődő megismerkedhet élőben is az új sportlétesítménnyel. Ez persze függ az épület használatba vételi engedélyének kiadásától és sajnos a koronavírus-járvány alakulásától is. Addig azonban íme néhány újabb felvétel a sportközpontról.

Az egyre rendezettebb környezetben álló épület főbejáratán belépve, a jobbra álló recepciós pult mellett elhaladva és a beléptető kapun átjutva a galériás aulába jutunk, innen lehet továbbhaladni az atlétikai terek felé, a tekecsarnok irányába, a külső sportpályához vagy éppen az emeletre, ahol a konditerem, valamint az irodák és a vendégszobák kaptak helyet.

Az aula nem csupán közlekedőként funkcionál majd, hanem közösségi térként is, hiszen itt található az ikerbüfé egyik oldala, melyet a vendégfogadáshoz székekkel, asztalokkal is felszerelnek. A büfé másik oldala már a tekecsarnokra néz, vagyis a vendéglátóhely két irányba tudja kiszolgálni a látogatókat. A tekepálya felőli oldalra is kerülnek székek és asztalok, de már megérkezett a kis mobillelátó is, melyen hatvan fő foglalhat helyet három sorban.

Videó: Gulyás Attila

Az aulából az emeletre lépcsőn és lifttel is feljuthatunk, itt egy üvegkorlátú folyosó fogad, mely nagyszerű rálátást enged az aulára. Ha a lépcső tetejéről balra fordulunk, akkor a tágas konditerembe jutunk (ezt is bemutatjuk hamarosan), az emelet jobb oldali traktusában pedig a vendégszobákhoz és az irodablokkhoz érkezünk.

A létesítményben négy vendégszobát alakítottak ki, ezek két-két személy fogadására alkalmasak és a tervek szerint főként edzőtáborozók számára készültek. A nagy ablakfelületekkel ellátott szobákat ággyal, beépített szekrénnyel, televízióval szerelték fel és mindegyikhez tartozik egy vizesblokk is.

A folyosó másik oldalán egy nagy tárgyaló kapott helyet négy irodával, valamennyi hatalmas üvegportálokkal készült, így tökéletes a rálátás az atlétikai pályára. Az irodákban az üzemeltető Pápai Sport Nonprofit Kft. munkatársai dolgoznak majd, de itt lesz a versenybírói iroda is, ennek ablaka pont a futópálya rajtvonalára tekint.

Az emelet nyugati szárnya egy tágas, nyitott teraszban folytatódik, ami a folyosóról érhető el és ahonnan a lelátókra, a sportpályákhoz és az utcára is könnyen eljuthatunk.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!